Kurser

Udnyt din kreativitet fuldt ud. Skærp dine kompetencer med kurser inden for digital design, user experience og user interface design, visuel kommunikation og digital markedsføring.

LØFTE kurser

Vi lover, at undervisningen er tilpasset dine problemer og udfordringer
Vi tror på, at du får mest ud af kurset eller uddannelsen, hvis teorien sættes i perspektiv af de problemer, du møder i hverdagen, og at der er cases med fra din branche. Vi sender et spørgeskema omkring dine forudsætninger og udfordringer, så underviseren og vores eksperter sammen kan tilpasse kursusmaterialet til lige præcis dine behov.

Vi lover, at du vil mærke en reel forbedring i din arbejdsgang
Vi sætter en stor ære i, at du kan mærke en reel forandring efter at have været hos os. Nogle siger, at kurser blot er god underholdning. Det vil vi gøre op med. Det må gerne være sjovt at være på kursus (og det er det også), men først og fremmest sørger vi for, at du får noget ud af det.


Læs mere om Anna

Afmeldning


Du kan afmelde dig uden omkostninger ind til tre uger før kursusstart. Herefter er der ingen refusion af kursusgebyret, men du kan altid overdrage din plads til en kollega. Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset, såfremt at der er færre end seks tilmeldte.


Kontakt os her

Kursusbevis


Adgang til kursusmaterialet, inkl. relevante links til yderligere materiale, relevante bøger, artikler og websites
Efterservice – mulighed for at kontakte underviseren og få sparring på konkrete problemstillinger, der relatere sig til kurset.


Kontakte os her

Vi tilbyder kurser, der giver dig værktøjer og inspiration til at skabe nye grafiske og digitale produkter, og løfter kompetenceniveauet hos virksomheder og ledige.
 

Kontakt Anna, anna@taws.dk eller mobil 50764252 for nærmere aftale.

Designstudio med brede kompetancer indenfor ui design, ux design, konceptudvikling, både på et strategisk og praktisk niveau ved hjælp af designproces og brugerinddragelse. Digital design, designproces, design thinking, designsystem, innovation, formidling og research.

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle

Kontakt Taws Digital