Udnyt din kreativitet fuldt ud. Skærp dine kompetencer med kurser inden for digital design, kommunikation og markedsføring.

Kurser i digital design

Vi tilbyder kurser, der giver dig værktøjer og inspiration til at skabe nye grafiske og digitale produkter, og løfter kompetenceniveauet hos virksomheder og ledige.
 

Kontakt Anna, anna@taws.dk eller mobil 50764252 for nærmere aftale.
#1 
grafik til social medier 

 

Kurset er for grafikere, webdesignere, SoMe-medarbejdere samt alle andre, der har med virksomhedens visuelle profil i sociale medier at gøre.

Kurset er til dig, der vil lære mere om design til sociale medieplatforme og hvordan du kan udvikle et konsistent design på tværs af medieplatforme og skærmstørrelser. Du får forståelse for, hvorfor det er strategisk vigtigt at styrke kommunikation og digital tilstedeværelse på sociale medier med en ensartet, visuel profil.


Kontakt: anna@taws.dk

#2 
visuel indholdsstrategi til social medier 

 

Kurset et til dig, der ønsker at arbejde mere målrettet med visuelt indhold til sociale medier. Kursuset henvender sig til grafikere, designers, marketers og dem, der ønsker arbejde med virk- somhedens kommunikation eller marketing, og gerne vil lære, hvordan man bedst kan markedsføre virksomheden på de sociale medier. 

 
Kontakt: anna@taws.dk

#3 
Skaf dit næste job med sociale medier 

 

Jobsøgning handler i høj grad om personlige relationer og branding.
Derfor er det vigtigere end nogensinde før, at du som jobsøger synliggør dig der, hvor virksomhed- erne søger efter kandidater.
På dette kursus lærer du de væsentlige aspekter af visuel branding på sociale medier, og heldigvis, hvor enkelt det er at oprette og implementere dem selv! Du får desuden et indblik i de sociale medieplatforme, der kan støtte din jobsøgning bedst.  


Kontakt: anna@taws.dk

#4 
Visuel design til apps og mobile interface

 

På kurset lærer du, hvordan du med visuelle elementer kan udvikle brugervenlige apps. Vi skal bl.a. arbejde vi med brugervenlighed, visuel identitet og funktionaliteter til app design. 

 

Brugeroplevelsen og brugergrænsefladen går altid hånd i hånd ved app design. Derfor skal du have fokus på brugerne og den oplevelse, de skal få i appen, På kurset bliver du præsenteret for typer af indhold til mobile platforme og hvordan kunderne bruger og interagerer med mobilt indhold. 


Kontakt: anna@taws.dk

#5 
Principper for responsive webdesign 

 

Kurset er til dig, der vil lære om UX design og hvordan du kan udvikle forståelse for brugerven- lighed og designprincipper, som i dag bliver efterspurgt af mange virksomheder, når der skal udarbejdes responsive webdesign. 

 

Du lærer de væsentligeste aspekter af responsiv design og designsystematik at kende, og du får indblik i de værktøjer, der vil støtte din designproces bedst. Du bliver præsenteret for en række værktøjer af bruge i dit arbejde med responsive webdesign. 


Kontakt: anna@taws.dk

Kontakt Taws Digital

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle

Taws Digital en digital designstudio med bopæl i København. Vi tænker, designer og bygger brugeroplevelsesløsninger i en digital verden.