Kursus oversigt

Udnyt din kreativitet fuldt ud. Skærp dine kompetencer med kurser inden for digital design, user experience og user interface design, visuel kommunikation og digital markedsføring.

UI/UX kurser


Fysiske eller online kurser i Digital Design, User Experience og User Interface Design.

Jeg har et designkursus til dig, der for eksempel er grafisk designer, kommunikationsmedarbejder, selvstændig, startup entreprenør eller lignende.

Se oversigt herunder:

UX - Forstå brugerne gennem Design Thinking

 

2-dage onlinekursus

UX-designere arbejder i krydsfeltet mellem menneskelig adfærd, markedskrav og de nyeste teknologier. På kurset lærer du om UX-design (User Experience) og Design Thinking, der i kombination bruges til at skabe produkter, der giver meningsfulde og relevante oplevelser til brugerne.

UX design - skab engagerende brugeroplevelser 

 

1-dags onlinekursus 


Du får et solidt og praktisk indblik i en række designmetoder og UX-værktøjer til at forbedre brugeroplevelsen af digitale produkter og løsninger. Du lærer at forbedre og styrke brugernes samlede oplevelse, når de møder virksomheds produkter og services på tværs af digitale kanaler og du lærer om designprincipper, værktøjer og layout i forbindelse med design af hjemmesider og apps. 


User Interface design

 

1-dags kursus 

Lær at designe brugergrænsefladen, det grafiske layout for en applikation. Den består af de knapper, som brugerne klikker på, teksten, de læser, billederne, skyderne, og alle de andre element, som brugeren interagerer med. Dette inkluderer skærmlayout, overgange, interface-animationer og hver eneste mikro-interaktion. Enhver form for visuelt element, interaktion eller animation skal alle designes.

DESIGNREGLER: Principper + praksis for fantastisk UI-design
 

1-dags kursus 

Når det kommer til design af brugergrænseflade design, UI / user interface design, er dit job - uanset om du er designer, udvikler, UXer eller en blanding af alle disse ting - at sikre, at intet aspekt af en persons interaktion på skærmen. De valg af UI-design, vi foretager, skal afspejle brugerens motivationer, forventninger, varemærket, miljø og mulige handlinger.

Vi tilbyder kurser, der giver dig værktøjer og inspiration til at skabe nye grafiske og digitale produkter, og løfter kompetenceniveauet hos virksomheder og ledige.
 

Kontakt Anna, anna@taws.dk eller mobil 50764252 for nærmere aftale.

Designstudio med brede kompetancer indenfor ui design, ux design, konceptudvikling, både på et strategisk og praktisk niveau ved hjælp af designproces og brugerinddragelse. Digital design, designproces, design thinking, designsystem, innovation, formidling og research.

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle

Kontakt Taws Digital