TAWS DIGITAL er et dedikeret strategisk design-studio.

Vi designer og producerer kommunikationsløsninger uanset platform eller medie. Vi er eksperter i digital design og digitale brugeroplevelser, der skaber forretning.

Vi hjælper vores kunder med at skabe digitale produkter og services. Et samarbejde med os bygger på loyalitet, tillid og respekt.


Vi er velbevandret i alle dele af designprocessen, fra lette interessent workshops til at udføre overbevisende design arbejde.
 

Vi forbinder virksomheder med kunderne på nye og engagerende måder. Vi designer med formål og mening, og tilføre værdi undervejs.
Vi bygger tillidsfulde og pålidelige relationer med vores kunder, opnået med ærlig rådgivning og ekstraordinær service.

Om Anna Taws Tom-Petersen
Administrerende direktør, designer, undervisere
anna@taws.dk

Anna Taws har tidligere arbejdet som User Experience designer i Issuu, Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, og hos Telia. Hun har desuden drevet eget reklamebureau i mange år samt har en blog om byhaver og bæredygtighed (Urbangardencompany.dk).

Anna Taws stammer fra Sverige har læst Medievedenskab på Göteborgs Universitet i 1 år og er uddannet Visuel Digital designer fra Danmarks Designskole.

Underviseren
Underviser på kurset er Anna Taws, der er first mover inden for digital design. Hun har arbejdet med digital design siden 2000 og har sammen med DMJX holdt kurser i digital design og mobile design. 

Om TAWS Digital

Designstudio med brede kompetancer indenfor ui design, ux design, konceptudvikling, både på et strategisk og praktisk niveau ved hjælp af designproces og brugerinddragelse. Digital design, designproces, design thinking, designsystem, innovation, formidling og research.

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle

Kontakt Taws Digital